Ми по дефалт на тоя въпрос тука се отговаря с дебитомер, иначе мое и друго да е....
Известие
Collapse
No announcement yet.
Хиляда и един проблема....
Collapse
X
-
извинявам се за простичкия въпрос, но турбото ми с променлива геометрия ли е и ако е, възможно ли е ако е зацапана геометрията да ги прави тези мизерии със забиването ?Аlfa Romeo 156 2.4 10v JTD + Hybrid GT2260V + remap + K&N rerouted intake + straight pipe exhaust 76mm + FMIC - cat - EGR... + 19" OZ Superleggera + KONI FSD + 6speed gearbox
Comment
-
Първоначално публикувано от GoPlay Покажи съобщениеЗначи кода на двг по италианския талон е AR32501 KAT Бургас вече казах какъв ми написаха аз с очите си виждам двигател 2.4жтд под капака на колата обяснявам си това или с пренабити номера или със сменен блок. Утре като се върна от технотеста ще пиша какво е станало. А момчета да ви попитам по проблем 1 какво ще ми кажете?
По-лесна ще е конверсията да сложиш V12 от Бугати, в коша на 145
Пак казвам, ако виждаш 5 цилиндъра и този номер 186А6000, значи че някой е правил магарии
По-добре се отървавай от колата докато е време. Върни се при търговеца и му кажи да ти връща парите, защото има проблем в мотора и КАТ не искат да го регистрират.
И без това има още над 1000 лв. да наливаш по нея.
След това отиди и си купи кола, която преди това да мине през някой сервиз, в който малко или много разбира от коли.sigpic
Comment
-
Колата немога да я върна ще си сърбам попарата в крайна сметка ще карам 2.4жтд, а в талона ще пише 1.9жтдпак съм на кирийка...
Аlfa Romeo 156 2.4 10v JTD + Hybrid GT2260V + remap + K&N rerouted intake + straight pipe exhaust 76mm + FMIC - cat - EGR... + 19" OZ Superleggera + KONI FSD + 6speed gearbox
Comment
-
Първоначално публикувано от GoPlay Покажи съобщениеКолата немога да я върна ще си сърбам попарата в крайна сметка ще карам 2.4жтд, а в талона ще пише 1.9жтдпак съм на кирийка...
Пък и щом са я регистрилали няма проблем. Ако беше обявена за открадната, щяха да ти я вземат веднага.sigpicFiat Grande Punto 1.3 Multijet Alfa Romeo 155 1.8TS 8V -SOLD
Comment
-
Първоначално публикувано от GoPlay Покажи съобщениеКолата немога да я върна ще си сърбам попарата в крайна сметка ще карам 2.4жтд, а в талона ще пише 1.9жтдпак съм на кирийка...
156 1,8 ТS 99
Nissan Murano 2005
Comment
-
Абе ей сега след няколко часа ще го видим какъв е точно айде пожелавам си лек път ... Шумен ай коминг...Аlfa Romeo 156 2.4 10v JTD + Hybrid GT2260V + remap + K&N rerouted intake + straight pipe exhaust 76mm + FMIC - cat - EGR... + 19" OZ Superleggera + KONI FSD + 6speed gearbox
Comment
-
Първоначално публикувано от GoPlay Покажи съобщениеАбе ей сега след няколко часа ще го видим какъв е точно айде пожелавам си лек път ... Шумен ай коминг...Aprilia Mojito & XTrail '06 T30 QR25 AT
Ex Alfa 156 1.8 TS Sportwagon '00 /Alfa164 2.0 TS /Alfa155 2.0 TS /Alfa33 1.5 4x4
Lancia Ypsilon '02
Comment
-
и аз съм тръгнал да се оплаквам от моята.съчувствам ти колега.аман от мошенници вече.дано всичко да е наред и да и се радваш.макар,че то като гледам за наред нищо не е останало.наистина си се вкарал в ужасно приключениеLast edited by saint78; d.m.y г., 10:16.
Comment
-
Да се смея ли, да плача ли.... нищо сменяно няма по колата.. тоя сладур на канала в КАТ е преписал грешно кода на мотора 186**** а то пишело 185*** - мотора си ми е точно този коjто си е по документи е поне си направих разходка до Шумен...Аlfa Romeo 156 2.4 10v JTD + Hybrid GT2260V + remap + K&N rerouted intake + straight pipe exhaust 76mm + FMIC - cat - EGR... + 19" OZ Superleggera + KONI FSD + 6speed gearbox
Comment
-
Първоначално публикувано от GoPlay Покажи съобщениеДа се смея ли, да плача ли.... нищо сменяно няма по колата.. тоя сладур на канала в КАТ е преписал грешно кода на мотора 186**** а то пишело 185*** - мотора си ми е точно този коjто си е по документи е поне си направих разходка до Шумен...TIPO 2.0 91g.
PUNTO 1.2 04 g.
156 1.8 TS 00g
Comment
-
Станалото станало в понеделник-вторник идват новите номера в КАТ до тогава съм на транзитни...
А някой може ли да ми обясни какво се опитва да ми каже тази червена лампичка в оборотомера?Аlfa Romeo 156 2.4 10v JTD + Hybrid GT2260V + remap + K&N rerouted intake + straight pipe exhaust 76mm + FMIC - cat - EGR... + 19" OZ Superleggera + KONI FSD + 6speed gearbox
Comment
-
Първоначално публикувано от GoPlay Покажи съобщениеСтаналото станало в понеделник-вторник идват новите номера в КАТ до тогава съм на транзитни...
А някой може ли да ми обясни какво се опитва да ми каже тази червена лампичка в оборотомера?Giulietta 1,6 JTDm 2013
156 SW 1,9 JTD 2003
Comment
Comment